Meedoen

Meedoen

Opdrachtaanbieders en opdrachtzoekers - registreren hun gegevens.

Eenvoudig en Snel
Werk laten uitvoeren waarvan uzelf de duur en de maximum prijs bepaald. Dat biedt zekerheid in de bedrijfsvoering. Na registratie van uw factuurgegevens ontvangt u een aanmeldformulier. Zodra wij uw formulier retour hebben ontvangen nemen wij contact op om de datum en de locatie vast te stellen én een bodemprijs af te spreken. Daarna publiceren wij uw opdracht op onze website.

ga naar registratieformulier >


Opdrachtzoekers - dienen na inschrijving hun kostprijs te bepalen én persoonlijk aanwezig te zijn op de locatie om een opdracht te verwerven. Alleen op die manier verkrijgt de opdrachtnemer het recht de opdracht uit te voeren en zijn/haar factuur te sturen. Door deze bijeenkomsten lokaal/regionaal (op 1,5 meter) te organiseren ontstaan ontmoetingsplaatsen waar men elkaars vakmanschap leert kennen en waarderen, wat motiveert om goed werk te leveren, (on the job) kennis en kunde te delen, vragen te stellen, stages te regelen of materiaal uit te wisselen.

ga naar registratieformulier >


Bij een match ontvangen - zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer een code als bijlage voor de factuur en maken zij onderling nadere afspraken, bijvoorbeeld over de materiaalkeuze. Daarnaast verwerft de opdrachtnemer de sociale bijdrage die zijn opdrachtgever heeft betaalt. Om een cursus te doen, zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering te betalen of te sparen voor zijn oude dag.

Contact

Stichting Oraio
Binckesstraat 138
3814 TW Amersfoort
Mobiel +31(0)653519738
info@oraio.nl

Social Media

oraio social media linkedin footer

 

Algemene gegevens

Kamer van Koophandel: 68491824
IBAN: NL29 RABO 0317 8477 75