Oraio

Oraio

Oraio introduceert een nieuw samenwerkingsmodel - Dat is nodig, omdat het systeem van samenwerken in dienstverband is verouderd. Die arbeid te duur, te complex en niet genoeg flexibel wat ten koste gaat van het rendement en leidt tot armoede. Steeds vaker is hard werken niet (meer) genoeg om rond te komen. Bovendien is de verdeling van de opbrengst steeds ongelijkwaardiger.

Vind jij ook dat jouw arbeid (te) weinig oplevert? – met de werkwijze Oraio betalen opdrachtgevers minder, terwijl opdrachtnemers meer ontvangen. Zo gaat de opbrengst voor beiden omhoog. Een gezamenlijk belang, omdat opdrachtnemers het volgende moment weer opdrachtgevers kunnen zijn. Onze aanpak geeft ondernemers wat ze willen.

oraio website plaatje v3

 
Door het ondernemerschap centraal te stellen en elkaar via het platform van Oraio te bedienen, zorgen de ondernemers te samen voor hun eigen (sociale) vangnetten.
Immers, als je steeds opnieuw (tijdelijk) werk kunt aanbieden en inkopen, hoef je niet werkloos te zijn.

Het samenwerkingsmodel van Oraio:

a.) vergroot de economische doelmatigheid, omdat de opbrengst omhoog gaat. Dat bevordert de economische groei en vult de schatkist;

b.) ondersteunt het ondernemerschap en de vakbekwaamheid van iedere ondernemer. In een tijdgeest die vraagt om zelfstandigheid en zelfredzaamheid blijkt uit diverse sociaal-maatschappelijke onderzoeken dat niet iedereen daartoe evengoed in staat is. Onze aanpak maakt het makkelijker zélf de regie te nemen.

Laat ons uw voordeel berekenen. Bel 06-53519738

Contact

Stichting Oraio
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
Mobiel +31(0)653519738
info@oraio.nl

Social Media

oraio social media linkedin footer

 

Algemene gegevens

Kamer van Koophandel: 68491824
BTW: NL857468649B01
IBAN: NL29 RABO 0317 8477 75