Over mij

Over mij

Voor wie mij niet kent wat ik wil is de manier waarop wij samenwerken veranderen. Dat is nodig omdat het werken in dienstverband steeds minder oplevert. Denk aan: de vele toeslagen als aanvulling op het loon, de talloze maatregelen om armoede tegen te gaan en de werkende armen in de middenklasse. Daarnaast biedt het huidige systeem van arbeid mensen vaak te weinig ruimte om al hun talenten te ontwikkelen én zo hun inkomen aan te vullen. Hetgeen zeer ongunstig is voor onze (kennis)economie, omdat die staat of valt met ieders persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

Met betrekking tot de vraag: hoe dan wél? Mocht ik ontdekken dat er een oplossing bestaat. Een werkwijze waarin mensen zich gehoord en gezien voelen, omdat henzelf de touwtjes in handen wordt gegeven, zij uit eigen belang willen meedoen en niemand achterblijft. Een aanpak met steeds voldoende opdrachten, waarin de opbrengst direct gaat naar degene die het werk uitvoert én allen (sociaal) verzekerd zijn.

Om die 'boodschap' kenbaar te maken heb ik in 2017 Oraio opgericht. Een stichting die mensen helpt hun eigen omstandigheden te verbeteren. Dat is belangrijk, omdat 'iets ondernemen' de sleutel is, zowel in het ontwikkelen van talent(en) als in het bestrijden van armoede. Plus dat 'het nemen van initiatief' goed van pas komt bij het streven naar geluk, elkaar aanvullen en werken volgens de menselijke maat. In een samenleving met steeds meer digitale systemen, belangrijker dan ooit. 

Mocht ik kunnen helpen: door te luisteren, bij het ontwikkelen van een talent, jou als (aspirant)ondernemer wegwijs te maken of mijn model toe te lichten? Neem dan gerust contact op.

Contact

Stichting Oraio
3814 TW Amersfoort
Mobiel +31(0)653519738
info@oraio.nl

Social Media

oraio social media linkedin footer

 

Algemene gegevens

Kamer van Koophandel: 68491824
IBAN: NL29 RABO 0317 8477 75